Promoters

 

UNIQ – Entertainment Oy on vuonna 2001 perustettu, alkujaan show-tuotantoihin ja viihdepalveluihin erikoistunut yritys, tunnetuimpina brändeinään Scandinavian Babes® sekä Scandinavian Hunks® show-ryhmät.

Show-tuotantojen lisäksi UNIQille syntyi ajansaatossa, laajan kysynnän siivittämänä myös myynninedistämiseen erikoistunut liiketoimintayksikkönsä vastaamaan entistä paremmin ja laajemmin asiakkaiden ja tilaajien tarpeisiin.

Show-tuotantojen lisäksi UNIQ – Entertainment tarjoaakin tätä nykyä näyttävän ja ammattitaitoisen henkilökunnan ja pr-ihmiset tapahtumiin, kiertueille, messuille, yritys- ja yksityistilaisuuksiin ja promootioihin valtakunnallisesti.

Meillä on referenssit myös suunnitella ja toteuttaa tapahtumanne aina alusta loppuun saakka, täysin toiveidenne mukaisesti. Liki kymmenen vuoden kokemus, pitkäaikaiset ja tyytyväiset yhteistyökumppanit ja luotettavuus takaavat toimivan yhteistyön yrityksemme kanssa.

UNIQ – Entertainment on myös mallitoimisto, josta löydät saman katon alta niin mies- kuin naismallitkin ja aina valokuvaajia myöten kuvauksiin ja näytöksiin.

Kauttamme saat luotettavasti:
Promoottorit ja PR-henkilöt
Messuemännät ja konsulentit
Mallit ja juontajat
Muotinäytökset ja kiertueet
Tanssiparit ja esitanssijat
Scandinavian Babes Show

 

 

PROMOOTTORIT JA PR-HENKILÖT
Promo8 Kauttamme saat näyttävät ja ammattitaitoiset pr-henkilöt, promoottorit, tuote-esittelijät, maistattajat, illan vauhdittajat, ravintoloihin, festivaaleille, messuille ja tapahtumiin, yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Juuri sinne, missä tarvitaan tyylikkäitä ja edustavia myynninedistäjiä. Työntekijämme ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia ja tarvittaessa lisäkoulutamme heitä asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Jokainen pr-henkilö koulutetaan tehtäviin ja perehdytetetään asiakkaan tuotteeseen, yhteistyössä yhdessä asiakkaan kanssa. Räätälöimme tiimin jokaiseen projektiin aina täysin tilanteen mukaan ja tilaaja saa valita halutessaan pr-henkilönsä heille ehdotettujen joukosta.
MESSUEMÄNNÄT JA KONSULENTIT
Promo1 Messuemännöinnit, tuotelanseeraukset, tuotemaistajaiset yms. sujuvat näyttävästi, tyylikkäästi ja ammattitaitoisesti, kun esittelijänä toimivat Scandinavian Babes promoottorit. Pidämme aina huolen, että henkilökuntamme saa ennen työtehtäväänsä tarvittavan määrän tietoa esiteltävästä tuotteesta ja tapahtumasta, edustaakseen yritystänne mahdollisimman asiantuntevasti. Kaikki hoituu vankalla ammattitaidolla ja tarkkuudella, täysin tilaajalta saatujen toiveiden ja ohjeiden mukaisesti. Scandinavian Babesien upeat VIP-emännät tuovat tunnelmaa yksityistilaisuuksiin, urheilutapahtumiin, konsertteihin – missä ikinä VIP-vieraat halutaan saada tuntemaan olonsa todella tärkeiksi. Kauttamme löydät tyylikkäät sekä kielitaitoiset VIP-emännät.
MALLIT JA JUONTAJAT
Promo9 Scandinavian Babeseihin lukeutuu kymmeniä näyttäviä naisia, joista useilla on pitkäaikaista taustaa mallina työskentelystä catwalkeilla sekä kuvauksissa. Listoiltamme löytyy useita upeita persoonallisia valokuvausmalleja, jollaisia on vaikea löytää perinteisen mallitoimiston sivuilta. Unohtamatta upeita ammattilaiskilpatanssijoitamme, jotka ovat luonnollisesti tottuneet myös kuvattavana olemiseen. Meiltä löydät saman katon alta näyttävät mallit ja aina valokuvaajia myöten kuvauksiin ja näytöksiin. Myös juonnot tapahtumiin, messuille, televisio-ohjelmiin ja yritystilaisuuksiin onnistuvat useiden vuosien hyvällä kokemuksella ammattilaisten elkein.
MUOTINÄYTÖKSET JA KIERTUEET
Promo13 UNIQ – Entertainment Oy on suunnitellut, koordinoinut ja toteuttanut lukuisia muoti- ja muita näytöksiä sekä kiertueita vuosien varrella useille tunnetuille tuotemerkeille ja asiakkaille, esitellen eri brändien asuja ja vaatteita, tuotteita, kampauksia, kosmetiikkaa jne. Saat meiltä vauhdikkaan ja tanssillisen muotinäytösshow´n tai sitten ihan perinteisen muotinäytöksen - juuri teidän yrityksellenne parhaiten soveltuvaan tyyliin. Huolehdimme koko näytöksen toteuttamisesta; malleista ja koreografioista meikkiin ja hiuksiin, tai sitten vain osan, täysin tilaajan toiveiden mukaisesti. Toimimme yrityksenne yhteysväylänä kiertuepaikkoihin, luomme upeat kokonaisuudet ja halutessanne voimme myös järjestää lava- sekä valotekniikan yms. näytöksen kannalta tarpeelliset asiat eli tilaaja saa halutessaan avaimet käteen -periaatteella yhdestä osoitteesta koko paketin.
TANSSIPARIT JA ESITANSSIJAT
Promo6 Scandinavian Babes koostuu yhteensä yli kymmenestä näyttävästä ammattilaiskilpatanssijasta, joista jokainen omaa vahvat meriitit kansainvälisiltä kilpa-areenoilta, edustaen alansa ehdotonta huippua. Näin ollen riveistämme löytyvät taatusti Suomen taidokkaimmat ja näyttävimmät esitanssijat. Näyttävät ja vauhdikkaat kilpatanssiparit järjestyvät myös kauttamme, sillä omaamme suhteet niin Dance- kuin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmista tuttuihin Suomen tanssihuippuihin.
SCANDINAVIAN BABES SHOW
Promo2 Scandinavian Babes edustaa alansa ehdotonta huippua, koostuen alansa parhaista naistanssijoista. Scandinavian Babes -ryhmän jäsenet ovat poikkeuksetta kokeneita ja kansainvälisellä tasolla kilpailleita ja esiintyneitä kilpatanssijoita. Scandinavian Babes on UNIQ Entertainment Oy:n tasokasta tuotantoa ja jatkoa samaisen tuotantoyhtiön huikeaan tunnettuuteen nousseelle Scandinavian Hunks tuotannolle. Scandinavian Babes kokonaisuudessaan koostuu yhteensä yli kymmenestä näyttävästä ammattilaiskilpatanssijasta, joista jokainen omaa vahvat meriitit kansainvälisiltä kilpa-areenoilta ollen alansa ehdotonta huippua. Kaikki tämä on omiaan takaamaan sen, että katsoja kokee kerta toisensa jälkeen elämyksen, joka hakee vertaistaan ja säilyy sydämissä ja mielissä pitkään.tarjouspyynto

Ystävällisin terveisin,

Sanna Järvinen
Myyntipäällikkö

Tel +358 50 466 9300

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.